Met voeding kun je jezelf herstellen en versterken. Om je daarbij te helpen, verzamel ik hier lekkere, gezonde en verantwoorde recepten voor je. Wil je meer weten over orthomoleculaire diëtetiek, voeding en/of leefstijl? Check dan hier mijn blogs over die onderwerpen.

Kikkererwtenomelet met groenten en toast

Superfoodsalade met ovengroenten en peulvruchten

Marokkaanse quinoa-salade met kip en gegrilde groenten

Speltotto, spelt-risotto, met paddenstoelen, spinazie en geitenkaas

Kimchi taco’s met krokante tofu en avocadosaus

BOEKWEITPAP MET CARROT CAKE SMAAK

RAZENDSNELLE ROERBAK VAN ZALM MET QUINOA

INDIASE DAHL VAN RODE LINZEN MET SPINAZIE

CHIA-PUDDING MET KARDEMOM EN ABRIKOOS

KRUIDIGE BLOEMKOOL EN KIKKERERWTEN TRAYBAKE MET TAHINSAUS

SNELLE PALAK TOFU CURRY

KLEURRIJKE GROENTE TRAYBAKE

MAC AND ‘CHEESE’ MET BLOEMKOOL EN DOPERWTEN

SNELLE 1-PERSOONS SESAM EN KURKUMA NOEDELS

SJALOT EN KIKKERERWTENBURGERS

meer recepten

Deze recepten zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Uithoornse foodblogger Joeri Veul. Lees zijn bijzondere verhaal hier. Zijn kookboek Hoofdgerechten is o.a. te koop bij de Bruna in Uithoorn en Venstra Libris in Amstelveen. Joeri is ook heel actief op Instagram @joeriveul

Momenteel is hij bezig met een 2e kookboek waarin gerechten met peulvruchten centraal staan.