Tarieven + Vergoeding

Wil jij ook bouwen aan jouw gezondheid en jezelf herstellen en versterken met de juiste voeding? Dan sta ik voor je klaar, Ria Bouwhuis, orthomoleculair diëtist & leefstijlcoach in Uithoorn.

Geen verwijzing nodig

Om een afspraak te maken, heb je geen verwijzing nodig. Je kunt direct bij mij, online, een afspraak inboeken.

Vergoeding en betaling zorgverzekeraars orthomoleculaire diëtetiek

Als diëtist vallen mijn consulten onder de basisverzekering voor 3 uur per jaar. Het eigen risico is hierop van toepassing. Op de site van Zorgwijzer lees je meer over vergoedingen in de aanvullende verzekering. Na het consult verstuur ik een factuur die je zelf betaalt. Daarna kun je deze indienen bij jouw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van jouw polis. Bij een restitutiepolis kan dit oplopen tot 100%, bij een niet- restitutiepolis wordt een lager percentage vergoed. Dit varieert per zorgverzekeraar.

Kosten orthomoleculaire consult

Mijn uurtarief is € 90,00 (inclusief btw). Elke behandeling is altijd maatwerk. Je kunt bij mij de volgende afspraken boeken:
  • Eerste telefonische afspraak, korte kennismaking Gratis
  • Intake op locatie, inclusief uitwerktijd intakegesprek € 150,00
  • Vervolgafspraak (30 – 45 minuten) € 45,00 / € 67,50
  • Behandelplan opstellen / uitwerken na onderzoeken, per uur € 90,00
  • Telefonisch consult 15 – 30 minuten € 22,50 / € 45,00

Jouw behandeling

Na de eerste telefonische afspraak geef ik je een globale inschatting van de kosten voor jouw behandeling. Dat is gebaseerd op wat jij me vertelt over de klachten, hoe lang je die al hebt en wat je onder andere daar al aan hebt gedaan.

Na de persoonlijke intake en de onderzoeken werk ik een plan van aanpak voor je uit. Elke behandeling is dus altijd maatwerk. Het kan zijn dat de uiteindelijke kosten afwijken van de initiële inschatting.

Ben je verhinderd voor een afspraak?

Kun je niet komen voor een afspraak? Stuur me dan zo snel mogelijk een e-mail. Annulering is kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, breng ik wel in rekening.