Bouw aan je gezondheid

Minder klachten en je beter, sterker en vitaler voelen? Dat kan met de juiste voeding en eventuele supplementen die op jou en jouw lichaam zijn afgestemd. Ik help je te bouwen aan jouw gezondheid via de orthomoleculaire consulten op mijn praktijk en met praktische adviezen zodat je ook direct aan de slag kunt.
Wil je plussen in jouw gezondheid? Laten we dan snel afspreken.

Bouwen aan je gezondheid van binnenuit

Je weer beter gaan voelen met orthomoleculaire diëtetiek

Is jouw gezondheid niet zoals je dat graag zou zien? Heb je al lang klachten waar je maar niet vanaf komt, of waar geen verklaring voor te vinden is? Veel klachten, een laag energieniveau en zelfs sommige ziektes worden veroorzaakt door een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen. Zelfs als je die wel tot je neemt, kan het zijn dat jouw lichaam die niet voldoende kan opnemen. Op celniveau ontstaan dan tekorten die tot allerlei klachten leiden. Met orthomoleculaire diëtetiek en leefstijladviezen help ik jou om de onderliggende oorzaak van jouw klachten te achterhalen en kan ik je heel gericht adviseren wat jouw lichaam nodig heeft om je weer beter te voelen.

Ik heb meer energie en voel me fitter.

Orthomoleculair; een aanpak die past bij jou

Elk lichaam is en werkt anders en binnen de orthomoleculaire geneeskunde kijken we naar jouw gezondheid op moleculair celniveau. Wat heb jij nodig en wat werkt goed voor jou? Met die kennis krijg je adviezen die voor jou werken. Als orthomoleculaire diëtist maak ik voor jou een aanpak die bij jou past.

Holistische aanpak voor jouw gezondheid

Mijn aanpak is holistisch en pragmatisch. Ik kijk naar het gehele plaatje; jouw verhaal, jouw klachten en naar de resultaten van de verschillende vragenlijsten. Ik werk namelijk vanuit het principe ‘meten is weten’ én ‘weet wat je moet meten’. Dat gaat, globaal, als volgt:

  • Al direct bij de intake stel ik je veel vragen en geef ik je verschillende vragenlijsten om zelf in te vullen.
  • Natuurlijk bespreken we ook jouw huidige eetpatroon en kijken we of er aanpassingen nodig zijn om jouw klachten te verminderen. Uit ervaring weet ik dat kleine aanpassingen vaak al veel verschil kunnen maken.
  • Vervolgens bespreken we of en welke onderzoeken kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld een bloed- en ontlastingsonderzoek en een speekseltest.
  • Als het nodig is, adviseer ik in een later stadium vervolgonderzoeken om zo nog specifieker zicht te krijgen op dat wat jouw klachten veroorzaakt.
  • Daarna interpreteer ik alle informatie en inzichten.
  • Ik werk het geheel uit in een plan van aanpak speciaal voor jou.
  • In de consulten krijg jij heel gerichte adviezen om mee aan de slag te gaan. Zoals voedingsadviezen, eventueel supplementen om (tijdelijk) te gebruiken en waar nodig andere leefstijladviezen.

Natuurlijk hoef je niet te wachten totdat al die onderzoeken geweest zijn. Ik geef je al bij de intake praktische adviezen en inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. Met als resultaat dat jij al snel het verschil merkt, je fitter voelt en met meer energie de behandeling start. Wil jij dat ook? Plan dan nu online jouw intakegesprek.

Onderzoeken

Natuurlijk hoef je niet te wachten totdat al die onderzoeken geweest zijn. Ik geef je al bij de intake praktische adviezen en inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. Met als resultaat dat jij al snel het verschil merkt, je fitter voelt en met meer energie de behandeling start. Wil jij dat ook? Plan dan nu online jouw intakegesprek.

Heb je hier vragen over? Mail me dan, ik hoor graag van je.